• 02 / 07

  Un estiu ple d’activitats!

  2 de juliol de 2018

  Enguany estem especialment contents perquè ens hem marcat unes fites i activitats, i les estem assolint tira, tira 😉

  Tenim un estiu ple de campaments, camps de treball, escoles d’estiu, campus…

  Ahir vam començar un campus simfònic amb l’Orquestra Simfònica De Les Illes Balears, i la Petita Simfònica, on joves de les quatre illes assajaran i tocaran plegats amb l’Orquestra. Farem feina de dia 21 fins dia 25 de juny.

  El mateix dia 25 i fins a dia 29 de juny estarem fent un Campus arqueològic amb Aldarq. Arqueologia Imaginativa. Ens convertirem en arqueòlegs i excavarem a Capocorb Vell.

  Dia 25 també començarem l’Escola d’Estiu al Col·legi Mata de Jonc i a Felanitx, Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Felanitx, Ajuntament de Felanitx.

  Al juliol iniciarem l’Escola d’Estiu de l’Amipa Son Sardina – Ceip Maria Antònia Salvà, l’Escola d’Estiu de l’Amipa Ceip Pràctiques i a les escoles de Cas Concos Amipa Ceip Migjorn Cas Concos i de s’Horta CEIP Reina Sofia

  També farem dos campaments a: Hipocampo Campamento amb l’Ajuntament de Santanyí i a la granja escola de S’Olivaret estades i projectes amb l’ Ajuntament de Felanitx.

  Farem més activitats?

  I més activitats de les que anirem informant!

  Ens espera un estiu ple d’aventures, convivències i aprenentatges!

  Ens podeu anar seguint al llarg dels pròxims mesos a la nostra pàgina de Facebook. Desitgem que us agradi el que anam fent i penjant!

  t: 971 72 89 03

  c:gerencia@centreestudisesplai.cat

  f: https://www.facebook.com/centre.delesplai/