• 17 / 03

  SUS a les formacions de primavera!

  17 de març de 2017

  Aquest mes de març hem donat el sus als cursos dels mesos de primavera del curs 2016-2017, concretament el curs de monitors i monitores i el curs de directors i directores de temps lliure. Des del 4 de març i fins el 30 d’abril 38 persones, 26 i 12 participants respectivament, es formaran amb nosaltres amb l’objectiu d’assolir les competències necessàries per esdevenir educadors i coordinadors d’activitats de lleure.

  Els dos cursos es realitzen a la nostra seu situada al carrer Pere Martell, 44 de Palma on disposam de dues sales grans diferenciades i equipades amb tot allò necessari per a les formacions com una infinitat de materials fungibles, equips informàtics, projectors, fotocopiadora…

  Pel que fa als participants la mitjana d’edat en el curs de direcció d’activitats és de 24 anys mentre que la mitjana d’edat al de monitors i monitores és de 19 anys. Des del CEE volem destacar l’alta participació femenina d’ambdós cursos, dinàmica que, observada en perspectiva, es va consolidant curs darrera curs.

  Volem acabar donant les gràcies les 38 persones que han confiat la seva formació amb nosaltres! Esperam que sigui una experiència realment especial!

   

  _____