• 20 / 03

  El Centre d’Estudis de l’Esplai presentam nova pàgina web!

  20 de març de 2017

  Després de molta feina i de marejar mil i una vegades als dissenyadors de la web podem dir ben fort que TENIM NOVA WEB! Fa uns mesos que decidirem crear una nova web que s’adaptes a la realitat i necessitats actuals de l’entitat i facilites, alhora, a totes aquelles persones interessades amb els nostres serveis, accions puntuals i projectes.

  Des d’aquest moment, la nostra web es converteix en un dels principals mitjans de comunicació, juntament amb les nostres xarxes socials, amb totes aquelles persones que cerquin informació del Centre d’Estudis de l’Esplai com per totes aquelles que s’han format i treballat amb nosaltres incorporant una secció de Blog. En el nostre nou blog, a més de notícies, publicarem articles, formacions, i tot tipus de informació educativa que pugi ser d’interès. A més del nou blog, podreu trobar les seccions de formació, la nostra borsa de feina o la sessió sobre projectes Erasmus+.

  La nova web ha estat dissenyada completament des de 0 pel genial equip CAPFICO i PIXEL MOUSE.

  Vos convidam a visitar-la i confiam que aquesta nova i renovada eina ens permeti mantenir la millor comunicació possible.

   

  _____